Mobiroof - Elemes Zöldtető rendszer

Gyors és gördülékeny telepítés, minimális ápolás


A Mobiroof kazetták könnyen és gyorsan telepíthetők, építészeti átalakítás nélkül. Külön öntözőrendszer kiépítésére sincsen szükség, mivel a vízelvezetést és a víztárolást a habkövekkel feltöltött kazetták látják el.

A zöldtető gyorsan, gördülékenyen telepíthető

Karbantartása mindössze évente 1-2 alkalommal szükséges, melybe egy általános ellenőrzésen kívül legfeljebb a növények nyírása tartozik bele. A Mobiroof rendszer vízigénye négyzetméterenként kb. 10-12 liter.

A „Mobilane Mobiroof” rendszer megtámasztás nélkül kitűnően alkalmazható lapostetőkön, illetve 20%-os tetőhajlásig, ám nagyobb dőlésszög esetén már szükség van az rendszer rögzítésére.

mobiroof.jpg


Első magyarországi referenciánk, Dorog. Kivitelező: Relax Garden Kft.


Műszaki információk


Modulok mérete: 54x54x9 cm.
Vízelvezetés, víztárolás: egységenként 4/8 mm-es habkövekkel feltöltött kazetták látják el. A kazettán belül geotextília választja el a szivárgó részt a termőrétegtől (kb. 300 gr / nm).
Kazetta súlya szárazon: kb. 42-46 kg / nm
Kazetta súlya teljesen átitatott állapotban: kb. 52-58 kg / nm.

pdf Mobilane Mobiroof brosúra (angol nyelvű)

Mobiroof zöldtető rendszer


A növénykazettákal borított zöldfelület körül kavicsdrén kiépítése javasolt, mely átszellőzteti a tetőszerkezetet.

A felső termőréteg vulkanikus keveréket tartalmaz, valamint egy előnevelt növényréteget a következő fajokból (Sedum album (Fehér varjúháj), Sedum spurium (Kaukázusi varjúháj), Sedum acre (Borsos varjúháj), Sedum hispanicum (Deres varjúháj) és Delosperma (Mesembrianthemum) cooperi (Bírorvörös délvirág).

Többféle növényfajjal telepíthető


Galéria

*: kötelező mezőÉrdekli a termékünk?
Kérjen ajánlatot most!